Home > Ati Unified > Ati Unified Avstream Driver Code 12

Ati Unified Avstream Driver Code 12

Contents

My System Specs System Manufacturer/Model Number Velocity OS Vista CPU Intel core 2 e Don717 View Public Profile Find More Posts by Don717 31 Oct 2009 #7 sygnus21 Windows 10 I'm also not sure how to do #7 and #8. If not, I'd go do the Securities Forum thing, start a new thread there, give a basic description, i.e. The driver version for the graphic card is 8.920.0.0 (09-11-11) and the ATI Unified AVStream device, NTativlm61, is driven by version 6.14.10.299 (11-07-08). http://kncsoftware.com/ati-unified/ati-unified-avstream-driver-code-10.html

If that comes up clean, then you really are into the thick of it. Board index Powered by phpBB © This website is not affiliated with Microsoft. Hope this helps someone!! I'll definitely be looking for a case fan right away! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/ati-unified-avstream-driver-has-a-driver-problem/340faf5f-1140-45ea-92c4-ad0d33f6eac8

Ati Unified Avstream Driver Windows 10

So if it used to work and now it doesn't and you did not screw with it, then the card is loose. Advanced Search HOME TECH GAMING BUSINESS CONSUMER MOBILE HEXUS.TV TRUST FORUMS New Posts Today's Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links View Forum Leaders Forum [email protected] - official I think your culprit is your Power Supply. Does it spin ?

Heres what I did: 1. Any Ideas. It seems to be network related, the error message. Register Help Remember Me?

That tool is not part of the normal scan; you have to look around for it. Do you have a case fan ? I suspect that I may have to physically remove the present driver file from under the C:\Windows directory somewhere and try to reinstall one that I've downloaded that is a slightly http://forums.hexus.net/amd-radeon-care-hexus/65790-exclamation-point-next-ati-unified-avstream-driver.html Instead of choosing the option to let windows search for the driver, I selected "browse" and pointed it at the directory where the latest AIW drivers had been extracted to (typically

Can I make Live Mail use a... Browsers & Mail Still No Unified Inbox in Outlook 2010!Unless I'm missing a trick, there is still no unified Inbox in Outlook 2010. I miss TV and I miss the nice tuner. Downloaded and installed all fixes and Rollup 2 for MCE 2005. 5.

Ati Drivers

then re-downloaded the driver suite, and re-installed. As far as system restore points go, I didn't see any earlier restore points that I could use. Ati Unified Avstream Driver Windows 10 I think I agree with you in that it's possible that I may have gotten some kind of malware inadvertently installed on my computer that slipped through somehow. Appreciate your help.

after that, went to install the MCE drivers (catalyst 8.1, latest stright from ati's website) and installed that. this contact form Does anyone know what the Unified AVStream Driver is for? maybe i have a setting wrong somewhere? Also installed it in Vista SP1 compatibilty mode, still have yellow flag.

i dont find it painful i just go to Windooze Control Panel>REmove Programs - seems to do the job good enough for me! To confirm this action, please enter the title of the story below.CancelDeleteAre you sure?Are you sure you want to flag this story?No, cancel Yes, flag it! installing xp on SSD Restore files Win XP SP3 What did you last get in the mail? » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer have a peek here The choice there would be to either treat the problem with a "General" fix, i.e.

We shall see how things go Forum [email protected] - official customer support forums AMD [email protected] Exclamation point next to "ATI unified AVStream driver" « Previous Thread | Next Thread » Thread DNA = Design Not Accident DNA = Darwin Not Accurate heatware / ebay HARDWARE I only own Xeons, Extreme Editions & Lian Li's https://prism-break.org/ 01-21-2008,09:54 AM #9 faruquehabib View Profile View Also, when I attempt to shut down my PC, it seems to freeze while shutting down at the screen that says "Windows is shutting down".

I put the card back in, fired it up, and all is well.

Just one question! Does anyone know what the Unified AVStream Driver is for? Click browse my computer and in the field put the location where you had the 9.4 driver installed. (c:\\TVdriver) 6. of the four monitored was 47C LM75 temps.

I've tried resetting Windows Updates using MSKB article 971058, but that didn't seem to help. Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... http://forums.techarena.in/windows-update/407737.htm 10-09-2010, 01:07 PM #3 rjwolfgang Registered Member Join Date: Oct 2010 Posts: 8 OS: Windows XP Hi BlackJack, I also am routinely receiving the "Generic Host Process http://kncsoftware.com/ati-unified/ati-unified-avstream-driver-6-14-10-265.html Did you try it?

Thanks, Bob 10-15-2010, 05:45 PM #15 BlackHatJack Troubled Join Date: Sep 2010 Posts: 395 OS: xp Quote: Originally Posted by rjwolfgang Also, I checked the Applications list under rating. Anyway, thanks for your help, I do appreciate it; I didn't even know that these tools existed! Cheers, Mike - Product Marketing Manager ATi Multimedia 19-01-2006,07:45 PM #5 ztorkthrower Registered User Join Date Jan 2006 Posts 5 Thanks 0 Thanked0 times in 0 posts The last couple of

Don Don, your PCI tuner card is unrecognisable to Windows 7! It also had this information on the label: +5V, +12V and +3.3V max. were 43C HD0 temp was 57C COREA: 1.60V VINR0: 1.57V +3.3V: 3.18V +5V: 4.87V +12V: 11.13V -12V: -12.38V -5V: -4.45V Fan1 speed is set to about 3000 rpm, Fan2 and Fan3 I installed SpeedFan 4.41, and here are the recorded parameters: ASUS ASB100 max.

C MB: 43 deg. In "Device manager" the "ATI unified AVStream driver" has an exclamation point next to it, and under "Device status" I either get an "code 10" or an "code 12". ok i'm stabbing in the dark now: what OS u running? It is late, 3 in the morning, and the last thing I want to do is put in a couple of hours on drivers.

Even when I tried to uninstall and re-scan for new hardware using the wizard, it automatically found the device again and re-loaded the current driver (ATI Technologies, 6/13/2007, ver. 6.14.10.1082), but Speed01 is set to 100% and Speed02 is set to 75%, which I'm not sure Speed02 even makes a difference with Fan1 speed, since it didn't seem to vary fan speed Uhh, there's prolly more but do those while I think of some more. 10-09-2010, 01:56 PM #5 BlackHatJack Troubled Join Date: Sep 2010 Posts: 395 OS: xp Also, Please email [email protected]" Then, during the scanning process, I also received some additional errors that seem to be related to Internet Explorer: Error 127: C:\Windows\system32\iesetup.dll is not registerable or the file

Ultra Hi-End HT Gear ($20,000+) D-cinema Equipment and Theaters High Dynamic Range (HDR) & Wide Color Gamut (WCG) Screens Don Intel P965 Chipset MB Intel core 2 Processor GeForce 8600GT On-board integrated Intel HD sound ATI Wonder 650 Pro HDTV/SD/FM Combo Tuner My System Specs System Manufacturer/Model Number Velocity OS readings: CPU: 54 deg. jme621 is offline Quote post #8 of 23 Old 08-08-2009, 11:04 PM quang777 Newbie Join Date: Aug 2004 Posts: 14 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Quoted: 0

That's why I told you to use the drivers I pointed to.