Home > Ati T200 > Ati T200 Unified Avstream Driver Cannot Start

Ati T200 Unified Avstream Driver Cannot Start

Thread Tools Display Modes Jun 10, 2008, 12:20 PM #1 Advertisement (Guests Only) Login or Register to remove this ad erek Banned Join Date: Feb 2006 Posts: 5,236 ATI Thinking about getting one for a new HTPC build, but only if it supports clear QAM. If you're having a computer problem, ask on our forum for advice. This must be easy, the computer is just not seeing the card anymore. http://kncsoftware.com/ati-t200/ati-t200-unified-avstream-driver-device-cannot-start.html

Did this problem occur after installing new software? Everything came back and it works just like it did before. Finally you have to reconfigure your tv tuner through Media Center. Go to Page...

heat/ebay: faruquehabib 01-21-2008,06:15 AM #8 tiro_uspsss View Profile View Forum Posts I am Xtreme Join Date Jan 2006 Location Australia! :) Posts 6,097 Originally Posted by faruquehabib thanks for all the AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews > Video Components > Home Theater Computers > ATI all in wonder AND WINDOWS 7 help Forum Jump: User Control Panel Private Messages could be tuner SW is set for PAL but signal is NTSC (or v.v.) could be tuner SW is set for cable but using antenna (or v.v.) could be broken or http://windowshelp.microsoft.com/com....vista.general My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ...

recommends the following software installation order: 1. 7-11_xp32-64_wdm_54435.exe driver file. I can't install the 45mb package because I get a really strange "notify" box then the install crashes. And I am STILL having an issue. What happens if you try the ones you're not using?

theshephard is offline Quote post #11 of 23 Old 08-25-2009, 02:17 PM rodanimod Newbie Join Date: Aug 2009 Posts: 1 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Quoted: 0 Plasma Flat Panel Displays Plasma Flat Panel Great Found Deals! i think truckcase jsut got really unlucky which happens from time to time. http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33925291 P SacTownPaulie is offline Quote post #18 of 23 Old 01-06-2010, 02:45 AM kbensel Newbie Join Date: Sep 2007 Posts: 1 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Quoted:

I'd appreciate any suggestions. Vista News Fueling Partner Innovation in Unified CommunicationsFueling Partner Innovation in Unified Communications An instant messaging and presence interoperability specification, new platform tools for... edcal is offline Quote post #7 of 23 Old 08-08-2009, 02:52 AM jme621 Newbie Join Date: Aug 2009 Posts: 1 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Quoted: 0 To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts Tutorials Advanced Search Forum Vista Newsgroup Archive Vista Newsgroups Vista General ATI T200 Unified AVStream cannot start look at this web-site squirrel007 View Public Profile Find all posts by squirrel007 (#10) Gameslove Master Guru Videocard: GTX760 4GB OC/GTS450physX Processor: Phenom II X6 1055T 125W Mainboard: GA-890GPA-UD3H rev. 2.0 Memory: 12Gb heat/ebay: faruquehabib 01-21-2008,06:15 PM #10 faruquehabib View Profile View Forum Posts Chuck Norris Worshipper Join Date Dec 2002 Location Stevens Point, Wisconsin Posts 2,535 well, i installed the catalyst 8.1 hotfix, Ask a Question Similar Threads Applications do not start from desktop or from the base Start Menu Guest, Jul 12, 2006, in forum: Windows Vista General Discussion Replies: 1 Views: 375

This is the last official steps I took Driver Cleaner Reboot Driver Cleaner again, Search for ati*.* then Deleted. this contact form i attempted various orders of installing the individual driver packages for Catalyst 8.5 as recommended by AMD. Please :( tahrikmili AMD Radeon Software Drivers Discussion and Support 5 Aug 5, 2010 12:24 PM Hard Drive shows as "ejectable device"??? mikiem View Public Profile Find More Posts by mikiem mikiem's System Specs Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Legacy ATI Discussion and Technical Support » AIW / Multimedia Discussion

then re-downloaded the driver suite, and re-installed. Frontpage news Digital Photography, Home and Portable Electronics Tablets and Smart Phones The HTPC, HDTV & Ultra High Definition section Videocards Videocards - Once you've done that go to device manager and right click "NTativlm61" and update driver. have a peek here You should see this under Sound, video and game controllers: .

SBS Server unified loginI have a few laptops with Vista home premium(configured as a workgroup) connecting to a windows 2003 server with a domain configured. Look in Device Manager - an odd item something like NT1xxxxx will appear banged out, but not in the "sound,video and game controllers" where it should. http://img156.imageshack.us/img156/9...streamdub8.jpg My PC: Intel Pentium 4 (640) [email protected] Abit i945P (AL8-V) (Bios date: 2006/07/07) 1 Gb DDR2 533Mhz dual channel (A-DATA)(2 x 512Mb) Palit ATI/AMD Radeon HD 2900 XT 512Mb GDDR3

anyone else have this issue and any ideas on how to resolve it?

I do have a question for everyone that is using this card and its tuner functions. i didnt even uninstall the old ones. i use AMD/ATI's uninstall utility from the Control Panel->Add/remove Programs, and then Driver Sweeper 1.0 and 1.5. Zerious Jul 12, 2006 ati RC1 driver and the ATI AIW 9600 Guest, Sep 16, 2006, in forum: Windows Vista General Discussion Replies: 6 Views: 551 Guest Sep 17, 2006 ati

My guess is that the card has an issue or it's a software problem. LCD Flat Panel Displays LCD Flat Panel Great Found Deals! Well, I removed the AIW and used the onboard intel graphics card to see if the Hauppauge would be recognized without the AIW in. Check This Out heat/ebay: faruquehabib 01-22-2008,09:28 AM #11 faruquehabib View Profile View Forum Posts Chuck Norris Worshipper Join Date Dec 2002 Location Stevens Point, Wisconsin Posts 2,535 i sent a ticket of the issue

Digital Hi-End Projectors - $3,000+ USD MSRP Rear Projection Units OLED Technology and Flat Panels General OLED Technology Great Found Deals! don't have another computer to test it in... So if it used to work and now it doesn't and you did not screw with it, then the card is loose. The time now is 16:27. .